Holbæk Teaters seneste produktion ROST TIL SKYERNE, som de laver i samarbejde med Thy Teater, havde premiere i Thisted i mandags – og folk var meget begejstrede for denne lille musikalske perle. Nu kommer den tilbage til Sjælland og kommer til at turnere i kommunen.

I morgen fredag starter den med en lille Sjællandspremiere på Svinninge Bibliotek, hvorefter den også spiller i Kundby, Hagested, Tølløse, Holbæk, Jyderup. Sidstnævnte er der allerede udsolgt (lige såvel som alle forestillinger i Thy længe har været udsolgt).

ROST TIL SKYERNE – EN MORSOM AFTEN MED TROUBADUREN PER WORM
I disse tider med politisk korrekthed og konstant frygt for at såre andres følelser, går en troubadour og hans guitar hårde tider i møde.
Han prøver så godt han kan. Men det eneste han i perioder får sunget er, med på ventemusikken hos statsforvaltningen, når han venter på at få samkvemstid med sit barn.

En urkomisk forestilling og hyggelig aften i selskab med musikeren Per Worm, der ikke har mere at miste – og derfor tør sige alt!

Det er den gode fortælling, musikken og humoren som står i centrum, når nordjyden Per Worm folder sig ud med sin guitar. Hans særkende er derimod den særlige “singer-songwriter” stil. Han er ikke blot en begavet musiker og lyriker. Han mestrer også historiefortællingen til fulde og formår på en unik måde at invitere lytterne ind i sangens lyriske univers. Per Worms sange har en holdning på en underholdende måde og tager udspring i en nordjysk opvækst. Det kan han ikke løbe fra, og det prøver han heller ikke.

Rost til Skyerne er en leg med genrerne: koncert, comedy, musical og monolog. En skøn aften, hvor musikerens følelser og tanker mellem numrene bliver tilsat musik. En leg med form, hvor pausemusikken bliver til hovednummeret.

“Ordet kunstner kan ikke bruges mere. Det er misbrugt langt ud over kvalmegrænsen og bør afskaffes. Jeg mener reelt kun, at der findes ganske få af slagsen i verden. Per Worm kan godt vise sig at være en af dem.” – Niels Hausgaard.

Med forestillingen ROST TIL SKYERNE kaster musikeren og komponisten Per Worm sig ud i en musikalsk og meget aktuel blanding af stand-up, satiriske sange og fortællinger fra en til tider absurd verden. Det bliver meget underholdende!
Per Worm modtog WORDS-prisen i 2016 og han vandt Zulu Comedy Slam i 2011 og har siden turneret med Allan Olsen.

HER SPILLER ROST TIL SKYERNE:
26. februar kl. 20.00 på Thy Teater i Thisted // UDSOLGT
27. februar kl. 20.00 på Thy Teater i Thisted // UDSOLGT
2. marts kl. 19.30 på Svinninge Bibliotek
6. marts kl. 19.30 i Hagested Forsamlingshus
7. marts kl. 19.30 på Café Habibi i Jyderup // UDSOLGT
9. marts kl. 19.30 på Kulturhuset no. 1 i Tølløse
14. marts 2018 kl. 20.00 på Thy Teater i Thisted // UDSOLGT
15. & 16. marts kl. 19.30 på Holbæk Teater
17. & 18. marts kl. 15.00 på Holbæk Teater
21. marts kl. 19.30 i Kundby Forsamlingshus