Bin2Bil Holbækløbene så dagens lys en iskold søndag i marts. 100 løbere trodsede de vrisne vejrguder og mødte op for at løbe enten 5 eller 10 km i et professionelt setup med fartholdere, musik, præmier, forplejning, fotografer og landskendt speaker.

Foto: LMK

De fire arrangører, Sparta, Holbæk Løbe- og Motionsklub og løbefællesskabet #HolRun og Telenor Copenhagen Marathon har efterfølgende fået rigtig meget ros for løbet. De ser alle frem til den 8. april, hvor anden afdeling skydes af fra Filmtorvet i Holbæk. Denne gang er distancerne 7, 14 eller 21,1 km, men derudover er setuppet identisk med første løb.

”Det gik over al forventning første gang. Vi havde håbet på nogle flere løbere, men den sibiriske kulde har givetvis skræmt en hel del fra at deltage. Så vi har haft en længere samtale med vejrguderne og aftalt, at når vi rammer april, så står den på sol, fuglekvidder og ægte forår”, siger Maj-Britt Hjøllund Petersen fra #HolRun.

Overvældende god respons
”Efter flere måneders forberedelser, var det fantastisk endelig at få løbet skudt i gang. Vi er overvældede over den gode feedback, vi har fået, og vi håber, at vi næste gang får lokket endnu flere løbere med til løbefest den 8. april. Det er altid udfordrende at starte et nyt løb op, og det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi havde håbet på flere deltagere. Men vejret taget i betragtning, har vi god grund til at være meget tilfredse”, supplerer Hans Bruun-Jensen fra Holbæk Løbe- og Motionsklub.

Arrangørerne glæder sig til at se endnu flere løbere hoppe i løbeskoene, når de 7, 14 eller 21.1 km bliver skudt i gang den 8. april. I forhold til sidste gang er der kun tale om en enkelt lille ændring: Der vil denne gang være kilometerskilte for hver km. Resten vil være som første gang.

Balloner, præmier og løbeglæde
”Vi har stadig fartholdere med balloner, som man kender det fra Telenor Copenhagen Marathon og Copenhagen Half Marathon, professionel speaker, musik, lækkert depot og masser af løbeglæde. Dog håber vi selvsagt, at aftalen med vejrguderne holder, for så bliver det også mere muntert at være tilskuer til løbet”, siger Bo Lajos Lindrup fra Sparta med et glimt i øjet.

Prisen for at være med til herlighederne – og måske få chancen for at vinde en Mazda 2 i en måned eller en af de mange lodtrækningspræmier er blot 100 kr. for 7 km, 120 kr. for 14 og 140 kr. for halvmaraton. Ud over lodtrækningspræmier er der præmier til de hurtigste på alle distancer – og til nr. 2 og 3 på den længste distance.

Du kan finde yderligere info på holbaek-lmk.dk eller på Facebook på Bin2Bil Holbækløbene.