Holbæk Kommune får 113 nye statslige arbejdspladser i anden runde af regeringens udflytningsplan.

Det vakte stor glæde på borgmesterkontoret, da regeringen onsdag klokken 13.00 annoncerede, at Holbæk Kommune igen tilgodeses med statslige arbejdspladser.

Regeringen har besluttet, at 95 arbejdspladser i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (82 fra Center for Undervisning og Kvalitet samt 13 arbejdspladser i Kontor for Specialpædagogisk Støtte) samt 18 arbejdspladser fra et statsligt gasselskab skal flyttes til kommunen. Sidstnævnte placeres i Svinninge.

Foto: ABW
”Jeg er simpelthen så tilfreds, og vi vil gøre alt for at tage så godt i mod de statslige medarbejdere som muligt. Det er særligt fantastisk, at der også kommer nye arbejdspladser til Svinninge. Det giver rigtig god mening, når man ser på Svinninges erhvervsmæssige profil og det er vigtigt, at udviklingen sker i hele Holbæk Kommune”, siger Christina K. Hansen, der er borgmester i Holbæk Kommune.

Borgmesteren hæfter sig også ved, at regeringen har tænkt i sammenhængen med de statslige arbejdspladser, som den allerede har besluttet at flytte til Holbæk Kommune.

”Arbejdspladserne fra Styrelsen for Undervisning og Kvalitet passer fantastisk godt sammen med de øvrige statslige arbejdspladser, som flytter ud til os. Tilsammen vil det skabe et meget stærkt fagligt miljø omkring kvalitet på læringsområdet. Det er godt nyt for de statslige medarbejdere og rigtig spændende for os som kommune, der netop gerne vil udvikle uddannelsesområdet,” siger Christina K. Hansen.

Holbæk Kommune modtog i første runde af regeringens udflytning 119 arbejdspladser fordelt på Danida Fellowship Centre, Danmarks Akkrediteringsinstitution og Danmarks Evalueringsinstitut. De tidligere udflyttede arbejdspladser er endnu ikke rykket endeligt til Holbæk Kommune.