Holbæk er fyldt med løbere. De har flere gange bevist, at de gerne løber sammen og deltager i hinandens arrangementer – på tværs af klubber, foreninger og fællesskaber og som privatperson. Det er løbet, der tæller.

Foto: Holbæk LMK

Holbæk Løbe- og Motionsklub har de seneste år sat deltagerrekorder ved både Nattens løb og det sociale nytårsløb, og løbefællesskabet #HolRun, der kun har to år på bagen, har haft enorm opbakning til de fællestræninger, de har arrangeret sammen med hæderkronede Sparta som optakt til Telenor Copenhagen Marathon.

Nu barsler Holbæk LMK og #HolRun med noget helt nyt. I et samarbejde med Sparta og Telenor Copenhagen Marathon ser to nye løb nemlig dagens lys. De er sponsoreret af det lokale Bin2Bil og har fået navnet Bin2Bil Holbækløbene.

Fest for løbere og tilskuere
Samarbejdspartnerne lover, at løbene bliver en fest for både løbere og tilskuere. Løberne kan se frem til fartholdere, masser af præmier, musik og en smuk rute, der bl.a. byder på gruset fjordsti og asfalt i Holbæk Øst. Tilskuerne får høj stemning, professionel speaker, musik og meget andet i målområdet.

Bin2Bil Holbækløbene får premiere søndag d. 4. marts. Her skal løberne ud på 10 km, med mulighed for at nøjes med 5 km. Næste afdeling er søndag den 8. april, hvor den længste distance er et halvmaraton, med mulighed for at løbe enten 7 km. eller 14 km. Der er præmier til de første tre mænd og kvinder på den længste distance ved hvert løb og til førstepladsen på de kortere distancer. Og så er der lodtrækningspræmier, som man kan være heldig at få fingre i, uanset om man løber kort eller langt, hurtigt eller langsomt.

Desuden er der til hvert løb en heldig vinder, der i en hel måned kan blive ekstra godt kørende i den Mazda 2, Bin2Bil sætter på højkant.

Smukt samarbejde

Foto: Holbæk LMK

”Det har været fantastisk at arbejde sammen med garvede løbsarrangører som Hans Bruun-Jensen fra Holbæk Løbe- og Motionsklub og Bo Lajos Lindrup fra Sparta. Vores koncept er lidt mere løst end det, der kræves, når der skal tidstagning og tilladelser på bordet, så det har været godt med Bos og Hans’ professionelle tag på det”, siger Maj-Britt Hjøllund Petersen, Susan Mortensen og Mette Katrine Wallin, som er trioen bag #Holrun.

”I Holbæk Løbe- og Motionsklub har vi nok en tendens til at være ret traditionelle, både når vi arrangerer løb, og når vi reklamerer for dem. Det har været fedt at få et frisk input fra #HolRun-damerne. De kan noget på sociale medier, som vi kan se den helt klare værdi i, og så er de generelt bare smittende godt selskab og fulde af gode ideer”, siger Hans Bruun-Jensen.

”Vi har fra Sparta været enormt imponerede over den opbakning, #HolRun har haft til deres fællestræninger. Vi har samme samarbejde med en del andre løbeklubber og -fællesskaber i hele landet, og intet sted er de i nærheden af at ramme den interesse, Holbæk og opland har vist. Det er vi meget imponerede over”, supplerer Bo.

Alle parter arbejder hårdt for at få alt til at glide, og de glæder sig til, at startskuddet lyder på Filmtorvet den 4. marts. Du kan læse meget mere om løbet og tilmelde dig på https://www.holbaek-lmk.dk Vent ikke for længe, for der er et begrænset antal startnumre til salg.

Du kan finde løbene på Facebook: Bin2Bil holbækløbene og instagram: bin2billoebene