Mange virksomheder og private cykelentusiaster havde valgt at købe en cykel til spinnings-eventen Holbike 24. Et velgørenhedsarrangement, hvor mange gode ben trådte flittigt i pedalerne til fordel for både Holbæk Håndboldklub og Børnecancerfonden via Team Rynkeby Holbæk.

Foto: Lone Hald

Fra fredag kl. 17 og 24 timer frem var Stadionhallen forvandlet til en stor spinningsfest. Høj musik, lysshow og de mest veloplagte spinningsinstruktører satte scenen for masser af glade og svedige mænd og kvinder, der gav den gas.

Mange lokale virksomheder havde valgt at bakke op om eventen. De så det som en fantastisk mulighed for både at støtte op om gode formål og samtidig at samle medarbejderne til et anderledes arrangement. Derudover gav det også anledning til at møde Holbæks andre erhvervsdrivende og deres medarbejdere under nogle helt andre forhold.

– Det er arrangementer af denne slags, som er med til at samle en by. Alle, der køber en cykel, tilmelder sig formentlig af forskellige grunde. Men når arrangementet er slut og man har siddet og svedt sammen med alle mulige mennesker, som man kender fra bybilledet, så har man fået noget sammen, som gør, at man hilser på hinanden på gaden eller man ved, hvem man skal kontakte næste gang man får brug for en særlig ydelse. Det er virkelig værdifuldt for en by på mange måder, siger Anders Clausen, fra Brdr. Clausen Automobiler A/S.

En ny tradition er skabt
Team Rynkeby Holbæk, Holbæk Håndboldklub og Go2fitness håber, at de første “tråd” er taget til en årligt tilbagevendende tradition.

– Det har været en fest uden lige. Den stemning der er, når mange glade og aktive mennesker samles for at træde til på flere måder, er helt, helt unik. Vi er klar til at gentage arrangementet til næste år, siger Morten Veje fra Go2fitness.
Team Rynkeby Holbæk er glade for den opbakning, som arrangementet har fået fra lokalområdet og håber også på at gentage successen til næste år.

Foto: Lone Hald