De vestsjællandske kunder i GF Forsikring får en lavere regning på forsikringerne i 2018, fordi 2017 har været et godt skadeår i den kundeejede virksomhed.

Foto: GF Forsikring

Vestsjællændere, som er forsikret hos GF Forsikring, kan se frem til en ekstra julegave i år. Prisen på kundernes forsikringer i 2018 bliver nemlig lavere, fordi det kundeejede selskab har millionoverskud. Mere end 145 millioner kroner skal nu deles med kunderne landet over.

– GF Forsikring er vi ejet af kunderne, og det kan mærkes hos den enkelte, når GF har et godt år med få skader. Det betyder konkret, at vi i år har flere penge at dele med vestsjællænderne, og derfor bliver den samlede regning for kundernes forsikringer i 2018 tilsvarende mindre, siger Jørgen Kristoffersen, formand for GF Vestsjælland, der har kontorer i Sorø, Slagelse og Holbæk.

2017 har mest af alt været et regnfuldt år uden de helt store vinter- og efterårsstorme. Det er en af årsagerne til, at der er overskud på skaderegnskabet hos det kundeejede GF Forsikring.