Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet 13-22. december 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld – Absalonsvej, Holbæk

Kl. 1212 rykkede ambulancepersonale og politiet ud til et færdselsuheld, hvor en lastbil og en cyklist var impliceret. Det viste sig, at cyklisten var sluppet uskadt fra uheldet, der skete, da en 30-årig mand fra Holbæk kørte på cykel ad Absalonsvej mod vest. Under kørslen blev han påkørt af en bagfra kommende lastbil ført af en 61-årig mand fra Kgs. Lyngby, der var kørt ud på Absalonsvej fra en nærliggende byggeplads. Cyklen blev totalskadet efter en overkørsel, men cyklisten selv slap uskadt fra ulykken. Politiet undersøger nu omstændighederne ved uheldet nærmere.

Færdselsuheld – Kalundborgvej / Stenhusvej, Holbæk

Kl. 1413 var to bilister stødt sammen i det lysregulerede vejkryds, og der var også sendt en ambulance til stedet. Det viste sig, at en 66-årig kvinde fra Holbæk i sin personbil under kørsel ad Kalundborgvej mod vest var standset for rødt lys i vejkrydset. Bagfra kom en 86-årig mand fra Kalundborg i sin personbil og fik ikke bremset nok ned, således at han påkørte kvindens bil bagfra. Ingen af parterne kom til skade ved uheldet, der resulterede i mindre skader på de implicerede biler.

Spiritus-/narkokørsel – Landevejen, Tuse, Holbæk

Kl. 2005 anholdt og sigtede politiet en 24-årig mand fra Holbæk for både spirituskørsel og kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol og euforiserende stoffer samt afhøring til sagerne.

Forsøg på indbrud i villa – Tølløse, Holbæk

Kl. 1112 så en anmelder to indbrudstyve, der var i færd med at bryde et vindue op med et koben. To personer set på stedet. Den ene beskrives som: Mand, 15-25 år, 190-195 cm høj, spinkel, talte dansk, sort dynejakke og hvidt headsæt. Intet signalement af den anden, men han havde snavs på sit venstre ben.

Det lykkedes ikke at få fat i de to gerningsmænd i første omgang. Politiet hører gerne fra vidner eller andre, der har oplysninger i sagen. Ring på 114.

Færdselsuheld – Valdemar Sejrsvej/Havnevej/Kalundborgvej, Holbæk

Kl. 1636 rykkede politiet ud til et færdselsuheld, hvor to bilister var stødt sammen i krydset. Ingen af parterne var kommet til skade ved uheldet, der skete, efter at en 42-årig kvinde fra Holbæk var kørt i en personbil ad Havnevej mod sydøst. I krydset foretog hun et venstresving i krydset og ramte herunder ind i venstre side på en modkørende personbil ført af en 44-årig kvinde fra Tølløse. Hun ville fra Valdemar Sejrsvej fortsætte ligeud i krydset og køre videre ad Havnevej. Den 42-årige bilist kan forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Spiritus-/narkokørsel – Jernbaneplads, Holbæk

Kl. 2255 anholdt og sigtede politiet en 35-årig mand fra Frederiksberg for kørsel i en personbil i både spiritus- og narkotikapåvirket tilstand. Han blev løsladt efter udtagelse af blodprøver til nærmere undersøgelse for både alkohol og euforiserende stoffer.

Spirituskørsel – Holbæk

Kl. 0132 anholdt politiet en 19-årig mand fra Holbæk, der kørte i bil på Valdemar Sejrsvej. Han var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Mistænkeligt forhold – Stestrup, Holbæk

Kl. 0910 holdt en mistænkelig bil i en indkørsel på Stestrup Oldvej. I bilen sad en korthåret mand i sin bil. Pgl. var udlænding. Anmelderen gik hen til bilen, og det fik pgl. til at køre fra stedet igen. Det skal bemærkes, at det ikke er første gang, at den mistænkelige bil er set ved indkørsler i området. Der er tale om en ældre Peugeot 306.

Butikstyveri – Hovedgaden, Ugerløse – Holbæk

Kl. 0914 anmeldte butikspersonalet, at en udenlandsk mand, der blev genkendt fra en tidligere sag, nu var tilbageholdt som mistænkt for tyveri af nogle øl. Politiet fik i supermarkedet Super Brugsen kontakt til en 40-årig, lettere spirituspåvirket mand fra Litauen, der blev anholdt og sigtet for tyveri af tre dåseøl til en værdi af 30 kr. Med assistance fra en tolk afhørte politiet ham til sagen, der blev straks afgjort, hvorefter den 40-årige litauer blev løsladt.

Hegn påkørt – bilist flygtet – Holbækvej, Søndersted, Tølløse – Holbæk

Kl. 0127 blev en 45-årig mand fra Tølløse vækket af et brag, som viste sig at være en personbil, der var forulykket. Den 45-årige kunne se, at bilen havde påkørte et hegn i et solouheld. Kort efter kørte skadevolderen fra stedet uden at kontakte den 45-årige som ejer af hegnet. Flugtbilisten kørte i en sølvgrå, mindre personbil, og der er ingen beskrivelse af føreren. Politiet fandt hverken bilen eller dens fører i området, hvorfor årsagen til flugten ikke kendes.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket noget i området, eller som har kendskab til en sølvgrå bil med mulige skader efter påkørsel af et hegn. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Anholdelse – Ugerløse, Holbæk

Kl. 1307 anholdt politiet en 17-årig ung mand, der sigtes for indbrud i autofirma søndag 031217. Den 17-årige fremstilles i grundlovsforhør torsdag med krav om varetægtsfængsling.

Spirituskørsel – Svinninge, Holbæk

Kl. 1655 blev en 68-årig mand fra Svinninge anholdt og sigtet for spirituskørsel. Han kørte i bil på Hovedgaden, da politiet standsede ham.

Narkokørsel – Anders Larsensvej, Holbæk

Kl. 1250 anholdt og sigtede politiet en 19-årig mand fra Holbæk for kørsel i en personbil i narkotikapåvirket tilstand. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Indbrud i perioden
Flægkær, Gislinge Præstebrovej, Gl. Hagested, Holbæk Ringstedvej, Kvanløse, Holbæk Nørrevang, Holbæk Spånnebæk, Holbæk Halvmånen, Holbæk Koblet, Holbæk (2 steder) Konsul Beyers Alle, Holbæk Birkevænget, Holbæk Holbækvej, Benløse, Ringsted Stenhusvej, Holbæk Dønnerupvej, Jyderup Platanvej, Kirke Eskilstrup Smedelodden, Mørkøv Agervænget, Regstrup Bakken, Store Merløse Kløvervej, Tølløse Snerlevej, Tølløse Holmevej, Tølløse