Nu giver GF Forsikring i Holbæk dig muligheden for at anerkende en ven eller bekendt, en nabo, kollega eller lokal forening, som gør en forskel for dig i hverdagen.

Taknemmelighed. GF Forsikring. Foto: Lasse Hansen

De findes alle steder, og du kender dem helt sikkert. Det er hende eller ham, der altid står klar til at dele ud af sit overskud:

Naboen, som lige rydder sne på dit fortov, når han alligevel er i gang. Kollegaen, der altid giver en ekstra hånd med, når du har travlt. Overboen, der bærer dine indkøbsposer op. Forældrene, der altid kører ungerne til fritidsaktiviteter. Eller de frivillige i den lokale spejderforening, der giver dine børn røde kinder og smil på læben – vel at mærke uden at modtage pokaler eller medaljer.

I anledning af sit 50-års jubilæum som et lokalt forankret, kundeejet forsikringsselskab giver GF Forsikring dig nu en ekstraordinær mulighed for at takke nordvestsjællændere, som viser overskud.

– Hver dag er der personer, der gør lidt ekstra. Folk, som har overskud til deres medmennesker, og som ikke deler ud af deres overskud for at få anerkendelse eller tak. De gør det, fordi de ikke kan lade være, og fordi de gerne vil hjælpe andre, som har brug for en ekstra hånd. Dem vil vi hos GF Forsikring gerne hjælpe med at takke og anerkende, siger Charlotte Wiik, forretningsfører i GF Vestsjælland.

Det handler om anerkendelse
– Hvem er bedre til at fortælle om de her overskudsmennesker end dem, der hver dag får en håndsrækning, lille eller stor. Så vi håber, at rigtig mange vestsjællændere vil nominere overskudsmennesker i deres netværk og hjælpe os på vej. Så vælger vi hos GF Vestsjælland, hvem der skal modtage en anerkendelse, fortsætter Charlotte Wiik.

I GF Forsikrings kampagne “Tak for dit overskud” kan du nominere overskudsmennesker eller foreninger, som du synes fortjener en anerkendelse. Til og med søndag d. 3. december kan alle nominere modtagere via et digitalt skema her.

Derefter udvælger GF Vestsjælland modtagerne, som skal takkes for deres overskud. Navnene vil blive offentliggjort på GF Vestsjællands Facebook-side og i lokalpressen, og sammen med anerkendelsen vil følge en lille gave.

GF Vestsjælland har lokalt kontor i Holbæk.