Foto: Holbæk Løbe- og Motionsklub

Den 31. december 2016 blev der i samarbejde med Holbæk Løbe- og Motionsklub og Holbæk Cykelsport Team Rynkeby Holbæk afholdt årets Nytårsløb.

Løbet var et socialløb, hvor der både var mulighed for at løbe – gå – samt MTB. Da målet er, at uanset distance at alle slutter samtidig, så er der mange starter i løbet af formiddagen, og det overrasker altid hvor mange vi faktisk er, når vi samlet kan ønske hinanden godt nytår udtaler en meget tilfreds formand, Hans Bruun-Jensen.

Løbet havde igen i år start og mål fra Elværket i Holbæk – Formålet med løbet var at alle deltagere skulle havde en super hyggelig formiddag samt at hele overskuddet fra løbet går til Børnecancerfonden/ Team Rynkeby Holbæk.

I Holbæk Løbe- og Motionsklub er vi stolte over at vi igen i år har fået et rigtig flot overskud. Vi er rigtig glade for at vi på denne måde kan være med til at hjælpe en masse børn med kræft og deres familier – Vi ved der er brug for dem.

Vi kan desuden mærke at vi har skabt en tradition for at starte nytårsaftensdag med en god gang motion, vi ser en masse af de samme ansigter år efter år.

I år deltog 728, som var en lille smule mindre end året før, men selvom vi var en anelse færre, har vi på grund af vores gode sponsorer, kunne holde udgifterne ned og alligevel komme ud med et overskud der er kr. 3.000 større end i 2015.

Søndag havde vi officiel overrækkelse af overskuddet og er meget stolte over at kunne sende en check videre til Børnecancerfonden/Team Rynkeby Holbæk på kr. 61.895,50.

Vi er selvfølgelig igen i år klar med vores 8. udgave af Socialt Nytårsløb, og igen i år vil overskuddet fra løbet gå til Børnecancerfonden/ Team Rynkeby Holbæk.

Det vil blive med de samme distancer samt med både løb – gang – samt MTB – Vi håber at vi igen kan fejre denne dag med en masse glade deltagere og vi sammen kan ønske hinanden et godt nytår.