Foto: Bahadir Berber

BODY PARTS – En humoristisk gyserfortælling for hele familien.

Lørdag d. 6. maj kl. 13.00 får Teatret Fair Play besøg af Uppercut Danseteater med forestillingen ”Body Parts”.

To søskende kan ikke sove. Der er så mange lege, der mangler at blive leget! Men i seng skal man jo. Søvnen vil ikke komme og legen vil ikke stoppe. Dyner forvandler sig til hyggelige spøgelser og natlamperne til skovens ildfluer. De to søskende må finde balancen mellem fantasi og virkelighed på deres legende rejse gennem natten, der både er spændende og lidt skræmmende, men mest af alt sjov!

Body Parts er en humoristisk danseforestilling om at møde sig selv i mørket og komme ud på den anden side, i Uppercut Danseteaters helt særlige fusion af moderne dans og breakdance.

Foto: Bahadir Berber

Skønne nuancer
“… Dette store teamarbejde har virkelig givet pote. For forestillingen vrimler med skønne nuancer i fortællingen, samtidig med at dansen udfolder sig frit og fantasifuldt. Hele tiden med blik på ungerne ud af øjenkrogene. De to søskende er blevet til morsomme figurer. Fatih Berber danser den frygtsomme bror, der godt nok gerne vil spille med musklerne og vinde i pudekampen. Men når det kommer til stykket, er han hunderæd for mørket – og helt afhængig af, at Anne Nyboe spiller modig storesøster og går forrest.”
– Anne Middelboe Christensen, Teateravisen.dk

Uppercut Danseteater er grundlagt i 1985 og er kendt for dets unikke fusion af break dance og moderne dans. Fra dets base i Dansekapellet (København NV) turnéer kompagniet både i Danmark og internationalt.

Teatret Fair Play har tidligere haft besøg af Uppercut Danseteater med forestillingen ”En kort en lang”.