I Fredags afholdte Team Rynkeby for 3 år skoleløb. Ikke mindre end 115.000 skoleelever fra 328 danske skoler brugte i fredagens den sidste skoledag inden påskeferien på at løbe omgange til fordel for lungesyge børn som en del af Team Rynkeby Skoleløbet.

Mange af eleverne har brugt de seneste uger på at skaffe sponsorer til løbet, og fredag skulle det så afgøres, hvor mange omgange eleverne kunne løbe, og hvor stort et beløb deres sponsorer dermed skal bidrage med.

Alle bidrag der kommer ind i forbindelse med Team Rynkeby Skoleløb doneres ubeskåret til Børnelungefonden.

Team Rynkeby Holbæk var også klar – med 22 skoler og børnehaver i Holbæk Kommune og med 7000 deltagere – var Holbæk området også med til at bidrage rigtig flot til Team Rynkeby Skoleløb.

50 ryttere og servicefolk fra Team Rynkeby, Holbæk, stod klar på skolerne fredag formiddag. Det var fantastisk at se de mange børn og lærere fra skolerne give den gas og med stor engagement og energi løbe og gå penge ind til de syge børn. De har alle været med til at gøre en forskel.

Resultatet af løbsindsamlingen vil finde sted sidst i april måned – Team Rynkeby Holbæk takker alle skoler og børnehaver der deltog.

Følg Team Rynkeby på Facebook.