Mere end 225 hustande i Holbæk og omegn har taget imod Team Rynkebys tilbud om at få hentet det gamle juletræ for 50 kroner. Pengene går ubeskåret til Børnecancerfonden.

Frem mod cykelturen til Paris i uge 28 arbejder Team Rynkeby Holbæk ihærdigt på at samle penge ind til kritisk syge børn og deres familier. Mange virksomheder har allerede støttet den gode sag direkte med sponsorater og donationer og er på den både med til at bakke op om projektet. Afholdelse af diverse sportsevents og juletræsindsamlingen giver private en god mulighed for at donere et mindre beløb til det gode formål.

– Vi skal hele tiden tænke på nye og gode måder at samle penge ind på, og med juletræsindsamlingen slår vi to fluer med et smæk: Vi hjælper folk af med det visne træ, samtidig med at vi hjælper syge børn og deres familier, siger Tine Bjerregaard, som er holdets Kaptajn.

Opslag på de sociale medier og omdeling af flyers i starten af december fortalte om eventen. Henrik Erichsen står for koordineringen af indsamlingen, og siden den 25. december har der konstant tikket SMS’er ind med afhentningsadresser på hans telefon. 15 rynkebyryttere har haft travlt med at hente træerne i Holbæk og omegn og overalt er de er blevet mødt af smil og stor taknemmelighed.

– En del af dem, som vi har været rundt til, har doneret mere end de 50 kroner, andre har sat pantflasker ud, som vi kunne tage med og en kunde spurgte, om vi ville tage hendes julekrans på døren med, så ville hun betale det dobbelte, fortæller Henrik Erichsen.

Træerne er enten blevet afleveret på kommunens genbrugspladser, eller hos de lokale får og geder, som så har fået dem til at gumle på. Indtil nu har Team Rynkeby Holbæk har samlet flere end 225 træer ind og indsamlingen fortsætter frem til den 15. januar.

Team Rynkebys primære formål er at indsamle penge til børn med kritiske sygdomme og deres familier. Rynkeby Foods A/S dækker alle projektets centrale omkostninger. Ryttere og servicefolk betaler selv for deres deltagelse. Det betyder, at de penge, som Team Rynkeby indsamler, går ubeskåret til kritisk syge børn og deres familier. Der er forskellige muligheder for at støtte Rynkeby Fondens velgørenhedsprojekt på: Du kan fx deltage i et motionsarrangement til fordel for Børnecancerfonden den 29. januar 2017 eller du kan deltage i et hyggeligt spinningsevent hos Go2fitness den 4. februar 2017 – begge arrangementer kan du læse mere om på Team Rynkeby Holbæk’s Facebookside.

Du kan også støtte via sponsorater eller donationer. Læs mere om det her.