Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet Jan 02, 2017 til Jan 11, 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-holbaek.dk

Tricktyveri – Holbæk.

Kl. 0745 var en 49-årig kvinde fra Holbæk på Holbæk station, hvor hun var på vej ind i et tog. Adgangen til toget blev blokeret af en anden passager, der på tysk begyndte at stille nogle spørgsmål. Senere på dagen blev hun kontaktet af hittegodskontoret i København, der havde fået hendes pas indleveret. Hun havde dernæst opdaget, at hendes pung var væk fra hendes taske.

Den mand, der havde spærret adgangen til toget beskrives som: Mand, østeuropæisk udseende, 35-40 år, 165-170 høj, talte tysk, iført mørkeblå hue og mørkt tøj.

Narkopåvirket bilist – Holbæk.

Kl. 1200 anholdt politiet en 29-årig mand fra Kalundborg, der blev standset på Søstrupvej. Han var påvirket af narkotika og fik derfor udtaget en blodprøve.

Spirituskørsel – Holbæk.

Kl. 1858 anholdt politiet en 19-årig mand fra Holbæk, der kørte i bil på Omfartsvejen. Han var påvirket af spiritus og fik derfor udtaget en blodprøve, før han igen blev løsladt.

Narkobilist uden kørekort mv. – Skovvejen, Nr. Jernløse, Regstrup – Holbæk

Kl. 0326 anholdt og sigtede politiet en 29-årig mand fra Brønshøj for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en varebil, som han i øvrigt ikke måtte køre, idet han i forvejen var frakendt førerretten. I forbindelse med visitationen fandt politiet ham i besiddelse af ca. 7 gram hash samt en joint, så han fik også en sigtelse for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Den 29-årige blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer og kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret.

———-

Spirituskørsel – Tølløse, Holbæk.

Kl. 1554 anholdt politiet en 32-årig mand fra Tølløse, der kørte i bil på Jernbanevej. Han var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Narkopåvirket bilist – Holbæk.

Kl. 0127 anholdt politiet en 19-årig mand fra Svebølle, der kørte bil på Blegstræde. Han var påvirket af narkotika og fik udtaget en blodprøve og dernæst løsladt.

Restaurationsloven – Holbæk.

Kl. 0230 urinerede en 34-årig mand fra Mørkøv på gulvet inde på et diskotek i Nygade. Det blev set af personalet, der fik manden ud fra stedet. Han fik en bøde for overtrædelse af restaurationsloven, og samtidig fik han et forbud mod at vise sig på stedet de næste to år.

Fogedsager – Holbæk, Odsherred og Kalundborg.

Politiet har fået henvendelse fra Retten i Holbæk, hvor man ønsker, at politiet sørger for at fremstille i alt ca. 100 personer i fogedretten, idet de pgl. ikke selv er mødt op.

Politiet skal kraftigt anbefale, at man selv får klaret sit mellemværende med fogedretten, så man slipper for at blive anholdt af politiet.

Pengefalsk – Holbæk.

Kl. 1651 forsøgte en mand at købe en pung i en forretning på Ahlgade. Pungen kostede 200 kr., og manden ville betale med en 500 kr., men personalet kunne med det samme se, at der var tale om en falsk pengeseddel, hvorefter manden gik fra stedet med uforrettet sag.

Kort efter kom en ny anmeldelse fra en anden forretning på Ahlgade, hvor en mand havde forsøgt at betale med en falsk 500 kr. seddel. Også her blev han afvist.

Manden beskrives som: Mand, afrikansk af udseende, 23-25 år, 180 cm. høj, muskuløs, sort hudfarve, talte dansk med accent, iført stribet tophue, sort jakke og sorte bukser.

Politiet ledte efter manden på Ahlgade uden held. Sagen efterforskes nu nærmere af politiet. Oplysninger til sagen til 114.

Narko-/spirituskørsel mv. – Jernbanevej, Tølløse – Holbæk

Kl. 1613 anholdt og sigtede politiet en 50-årig mand fra Store-Merløse for kørsel i en personbil i både spiritus- og narkotika-påvirket tilstand og for kørsel i bilen, selv om politiet tidligere havde inddraget hans førerret. I forbindelse med visitation af manden fandt politiet ham i besiddelse af ca. 11 gram amfetamin i mandens jakke, et kontantbeløb samt et “regnskab”, som politiet anser for et narkoregnskab. Den 50-årige blev derfor også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og fik beslaglagt pengene, som politiet mistænkte for at være penge fra salg af narkotika. Den sigtede blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve og afhøring til sagerne.

Falsk pengeseddel – Holbæk.

Kl. 1527 benyttede en kunde en seddelautomat for at indsætte penge i Nordea på Ahlgade. Imidlertid ville maskinen ikke tage pengesedlen, og manden gik derfor til kassen, hvor en medarbejder konstaterede, at der var tale om en falsk pengeseddel. Sedlen blev indleveret fra et firma, og det vides ikke hvem, der har brugt den falske pengeseddel. Kunden var tydeligvis helt uvidende om, at han stod med en falsk pengeseddel.

Kørsel i frakendelsestiden – bil beslaglagt – Drivsåtvej, Jyderup – Holbæk

Kl. 2203 sigtede politiet en 19-årig mand fra Jyderup for kørsel i frakendelsestiden i en personbil, idet den 19-årige i forvejen var frakendt førerretten. Da den 19-årige flere gange tidligere var blevet afsløret i at køre bil trods den manglende førerret, beslaglagde politiet hans personbil med henblik på senere konfiskation. Den 19-årige vil derfor blive indkaldt til et retsmøde, når sagen og spørgsmålet endelig konfiskation skal afgøres.

Narkobilist – Gl. Ringstedvej, Holbæk

Kl. 0319 anholdt og sigtede politiet en 45-årig mand fra Hørsholm for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. En narkometertest indikerede, at han var påvirket af både kokain og metadon. Han blev også sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da han i forvejen var frakendt kørekortet. Den 45-årige blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer og afhøring til sagerne.

Voldelige gæster – Vestergade, Holbæk

Kl. 0501 måtte politiet assistere dørmændene på et diskotek med at bortvise tre unge, som dørmændene flere gange havde bedt om forlade diskoteket. De unge var blevet så sure over bortvisningen, at de overfaldt dørmændene og skabte tumult på stedet.

Politiet fik kontakt med en 25-årig kvinde fra Slagelse, 32-årig kvinde fra Holbæk samt en 33-årig mand fra Holbæk. Alle tre blev sigtet for overtrædelse af restaurationsloven på grund af deres opførsel på diskoteket og efterfølgende ved politiets foranstaltning bortvist fra stedet.

De fik også et forbud mod at være gæster på stedet de næste to år, og alle tre kan nu forvente at modtage en bøde som afslutning på nattens diskoteksbesøg.

———-

Narkopåvirket bilist m.v. – Hvalsø, Holbæk.

Kl. 1441 kørte en bilist ad Ringstedvej mod syd gennem Kvanløse. Varebilen slingrede usikkert og ved Igelsø kørte bilen galt og ned på en mark. Manden fik bilen op på vejen igen og fortsatte sin kørsel. Kl. 1546 påkørte bilen en anden bil, der blev ført af en 49-årig mand fra Store Merløse.

Uheldet skete på Hvalsøvej i Hvalsø. Føreren af varebilen, en 45-årig mand fra Hørsholm, var påvirket af narkotika og forsøgte efterfølgende at nikke en politimand en skalle efter anholdelsen, ligesom han spyttede politimanden i ansigtet.

Forinden var han tilbageholdt af civile, hvor han også optrådte voldeligt over for disse. Det betød også, at han sigtes for vold mod en 56-årig mand fra Tølløse, der tilbageholdt ham til politiet kom frem.

Den 45-årige blev sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand samt vold mod politiet og den 56-årige mand. Han vil senere få sagen
afgjort
i retten.

Narkopåvirket bilist – Holbæk.

Kl. 0136 anholdt politiet en 28-årig mand fra Ringsted, der kørte på Vald. Sejrs Vej. Han var påvirket af narkotika og fik udtaget en blodprøve.

Brand i bil – Holbæk.

Kl. 0923 blev anmeldt om, der stod en udbrændt bil på fælleden, Oldvejen i Holbæk.Det vides ikke, hvornår bilen rent faktisk er brændt og brandårsagen er også ukendt.

Politiet hører gerne fra vidner, der har kendskab til sagen. ring på 114.

Indbrud i perioden
Rødkælkevej, Allerup, Holbæk
Gasværksvej, Holbæk
Stenhusvænget, Holbæk
Bakkevænget, Jyderup
Kundbyvej, Torslunde, Svinninge
Holløsevej, Nørre Jernløse, Regstrup
Bellisvej, Regstrup
Guldrankevej, Regstrup
Maglebjerg, Svinninge