Fredag og lørdag søger provinsboerne fra Holbæk Kommune til den store by. Målet er at kapre københavnere med hang til flere kvadratmeter, frisk luft i lungerne og mere plads i budgettet.

”Vi dukker op på Tårnlegepladsen i Fælledparken fredag og lørdag. Med os har vi en kaffevogn til de voksne samt slush ice og lego til ungerne. Og så håber vi ellers på en masse gode snakke om mulighederne for at skifte Københavnerlejligheden ud med en bolig i Holbæk Kommune”, siger Kurt Næsted, der er formand for Vækstudvalget i Holbæk Kommune.

 

Den såkaldte pop-up-event er en del af Holbæk Kommunes tilflytterindsats Velkommen til Holbæk, hvor kommunen gennem annoncer og hjemmeside forsøger at skubbe ekstra på en i forvejen positiv tilflytterstatistik.

”Vi er en af de kommuner, der vokser allermest på Sjælland. Sidste år blev vi omkring 1000 flere. Samtidig kan vi se, at ca. en tredjedel af vores nye borgere kommer fra københavnsområdet. De vil have mere plads og mere luft i både lunger og økonomi, og det kan vi tilbyde i Holbæk Kommune”, siger Kurt Næsted.

holbaek_kommune_lille

Holbæk Kommune har i de seneste uger reklameret for arrangementet på Tårnlegepladsen i de københavnske busser 5A og 6A.

Kurt Næsted håber på nogle hyggelige dage:

”Vi er flere, der tager med ind til arrangementet. Så udover at få en kop kaffe og en sludder, kan dem vi møder også bygge deres drømmehus i lego, høre mere om det særlige fællesskab, vi har i Holbæk, og ikke mindst kigge på konkrete områder og boliger”.

Fakta
Hvor:
Tårnlegepladsen i Fælledparken, Frederik V’s Vej 4, 2100 København.

Hvornår:
Fredag den 30. september klokken 15-18 og lørdag den 1. oktober klokken 10-14.

Hvad:
Hygge, lego, kaffe, slush ice og masser af boligdrømme.

Holbæk Kommunes tilflytterindsats hedder Velkommen til Holbæk. Centralt i indsatsen står hjemmesiden velkommentilholbæk.dk, hvor mulige tilflyttere kan lære lokalområderne at kende, se på jobmuligheder, indkøb, fritid, daginstitutioner og skoler samt selvfølgelig konkrete boliger.

Kontakt
For yderligere information kontakt:

Udvalgsformand Kurt Næsted
Tlf.: 72 36 90 10
Mail: kurtn@holb.dk