Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet 10-18. maj 2016.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-holbaek.dk

Skyderi på Holbæk havn 

Der er ingen grund til at være urolig fredag kl. 1715, når der lyder kanonskud fra salutkanon på Holbæk havn. Det er ufarligt og en del af festlighederne på havnen i pinsen.

Røglugt i opgang – Bytorvet, Tølløse 

Kl. 2227 rykkede brandvæsnet og politiet ud i anledning af røglugt i en opgang. En beboer kunne lugte røgen og havde gennem ca. 20 min. hørt en røgalarm. Hverken brandvæsnet eller politiet kunne finde nogen ildebrand, men i den lejlighed, hvor røgalarmen lød, fandtes en gryde med et udbrændt indhold. Beboeren i lejligheden var ikke hjemme, og der var ikke sket nogen skade på stedet. Efter en udluftning forlod brandvæsnet og politiet stedet. Ingen var kommet til skade.

Vold 

Kl. 1520 var der uorden i Bysøparken, hvor en 39-årig mand fra Vanløse fik et knivstik i sin venstre arm, ligesom han blev slået i baghovedet af en ung dreng af anden etnisk oprindelse end dansk.

Drengen kørte fra stedet på en scooter. En 13-årig dreng blev efterfølgende udpeget som passager på scooteren, og han blev afhørt af politiet. Politiet efterforsker nu sagen nærmere.

Grundet den seneste tids uro i Holbæk har politiet særdeles meget fokus på, hvad der sket i bymidten, og dette arbejde sker i tæt samarbejde med kommunens SSP folk.

Politiet opfordrer til, at borgere kontakter os, hvis de ser uro eller optræk til uro, så vi kan få stoppet den uhensigtsmæssige adfærd så hurtigt som muligt. Ring til os på 114. I tilfælde af slagsmål eller lignende så ring 112.

Indbrud i perioden
Bødkervej, Holbæk
Mellemvang, Holbæk
Lundemarksvej, Holbæk
Ahlgade, Holbæk (2 steder)
Blindestræde, Holbæk
Ringstedvej, Igelsø, Holbæk
Hovedgaden, Svinninge
Syvendeskovvej, Undløse
Æblehaven, Vipperød
Roskildevej, Vipperød