Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet 2016-02-26 til 2016-03-09.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-holbaek.dk

 

Tyveri af penge fra kassen – Kalundborgvej, Allerup

Kl. 2113 fik politiet en anmeldelse fra personalet i supermarkedet Rema 1000, som havde fået stjålet kassebeholdningen i en af kasserne ca. 1 time tidligere. To personer var kommet ind i supermarkedet, hvor den ene bad en ekspedient om hjælp til at finde kosmetiske produkter. I mellemtiden stjal den anden person kassebeholdningen fra den ulåste kasse. De to fremmede forlod hurtigt butikken og gik ud til en bil, hvor en person sad afventende bag rattet. Den person, der bad ekspedienten om hjælp, blev beskrevet som: A: kvinde, dansk af udseende, 35-40 år, ca. 170 cm høj, spinkel af bygning, sort mellemlangt hår, iført trøje med pelskrave, talte dansk. Der er p.t. ingen beskrivelse af to øvrige mistænkte i sagen, herunder selve tyven.

Uro 

Kl. 0208 blev anmeldt om vold på Nygade, hvor en 19-årig mand var udsat for vold bl.a. ved spark. To gerningsmænd stukket af fra stedet. Politiet har en god ide om, hvem de pgl. er. Motivet til volden kendes ikke i øjeblikket.

Kl. 0223 var der uro på et værtshus på Jernbanevej. Her blev en 46-årig mand udsat for vold. Han ønskede ikke politiets indblanding.

Politiet anholdt en 21-årig mand fra Holbæk, der blev mistænkt for at være gerningsmand i forbindelse med volden både på værtshuset og i Nygade.

Han blev løsladt kort tid efter, da det viste sig, at han alligevel ikke var gerningsmanden. Politiet efterforsker nu sagen for at finde den rette gerningsmand.

Færdselsuheld

Kl. 1700 skete et mindre færdselsuheld i krydset Kastanievej/Smedelundsgade, hvor en personbil, ført af en 27-årig mand fra Kalundborg, i.flg. vidner kørte over for rødt lys og ind i en anden bil, der blev ført af en 58-årig kvinde fra Holbæk. Der skete ingen personskade.

Indbrud i villa – Jyderup

Kl. 1959 overraskede en 40-årig mand to indbrudstyve på sin adresse på Amtsvejen. De to stak af fra stedet med et guldur og et mindre kontantbeløb. De beskrives som udlændinge, talte muligt arabisk , ca. 20-22 år gamle, den ene 160-165 høj og den anden ca. 175 cm høj. iført mørkt tøj. De kørte fra stedet i en gammel VW Polo ad Amtsvejen mod Snertinge.

Politiet vil gerne tale med vidner eller andre, der har oplysninger om sagen. Ring på 114.

Røg men ingen brand 

KL. 1200 fik politiet anmeldelse om, at en alarm var i gang på Ejler Urnesvej, hvor der muligt var brand. Det viste sig, at et ældre ægtepar havde stegt rødspætter, og det havde ført til, at røgalarmen, som de heldigvis har, var gået gang. De kunne ikke nå den, men det kunne politimanden, der kom frem til stedet. Ægteparret kunne efterfølgende spise deres nystegte rødspætter i fred og ro.

Bedrageri

Kl. 1204 blev anmeldt om en mand og en kvinde, der gik rundt på Ahlgade i Holbæk og forsøgte at få penge fra forbipasserende til fordel for døve.

De to personer blev anholdt af politiet efter hurtig reaktion fra borgere, der bemærkede dem på gaden.

De to personer, der begge er rumænere, blev sigtet for bedrageri. De blev løsladt efter afhøring, og er nu registeret i vores registre. De fik en bøde, der blev betalt inden løsladelsen. Begge har bopæl i Tyskland.

Mistænkeligt forhold – Jyderup

Kl. 1402 forsøgte en udenlandsk kvinde at få en anmelder til at give penge til en indsamling for døve. Det lykkedes ikke kvinden at få manden til at give penge til formålet, der formentlig handler mere om bedrageri.

Kvinden kørte væk fra stedet i en bil, der blev ført af en mand. Bilen var en fransk indreg. Opel.

Spirituskørsel

Kl. 0045 anholdt politiet en 25-årig kvinde fra Slagelse, der blev standset på Ringstedvej. Kvinden var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Narkopåvirket bilist

Kl. 1801 blev en 22.-årig mand fra Glumsø standset på Ringstedvej. Manden var påvirket af narkotika og fik udtaget en blodprøve , før han igen blev løsladt.

Spirituskørsel

KL. 1405 blev en 49-årig kvinde fra Kirke-Hyllinge standset på Ringstedvej, hvor hun kørte usikkert. Kvinden fik udtaget en blodprøve og i øvrigt sigtet for kørsel i frakendelsestiden. Hun blev løsladt efterfølgende.

Indbrud i perioden
Nørrevang, Holbæk
Tækkemandsvej, Holbæk
Thorskær, Tjebberup, Holbæk (2 steder)
Skyttens Vej, Holbæk
Virkelyst, Nørre Jernløse, Regstrup (3 steder)