Friluftsbad er klar til sommerens gæster.  download (1)
Ugerløse Svømmeklub og Undløse Idrætsforeninger er hovedbrugerne af friluftsbadet, der dog også har åbent for andre gæster. De kan efter flere måneders renovering nu glæde sig over gratis trådløst internet, ny teknik, der forbedrer vandkvaliteten, og et generelt løft af området omkring bassinet med fliser og plankeværk.
I forbindelse med renoveringen er 3 meter-vippen også taget ned, da nye krav om vanddybde har gjort den ulovlig. Springglade besøgende kan dog stadig benytte 1 meter-vippen.
Mange år på bagen
Ugerløse Friluftsbad blev indviet tilbage i 1933 og er siden da blevet renoveret i 1966. Her blev bredden af bassinet øget med 2,5 meter.
Det er et gammelt bassin, vi har med at gøre, og renoveringen var tiltrængt. Men det gør det jo kun endnu mere fantastisk, at det nu igen står rent og flot”, siger Emrah Tuncer, der er formand for kultur- og fritidsudvalget i Holbæk Kommune.
Selvom det er for koldt til en dukkert lige nu, er jeg sikker på, at friluftsbadet bliver populært, når temperaturerne igen begynder at stige. Både børn og voksne har tidligere haft stor glæde af badet, som jo er en god mulighed for at kombinere motion og frisk luft”, siger han.
Klar til sommeren
Ugerløse Friluftsbad åbner igen den 30. april 2016. Holbæk Kommune planlægger i samarbejde med brugerne et åbningsprogram til dagen.