Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet 2015-10-06 til 2015-10-14.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Anholdelse – Holbæk
2015-10-13 – Kl. 0236 blev anmeldt om indbrud i øjeblikket i en villa på Bakkekammen. Forurettede vågnede ved at høre, at der var mistænkelige lyde fra villaens underetage og politiet blev tilkaldt.
Da politiet kom frem til stedet kl. 0240 blev en gerningsmand anholdt i villaens have. En anden gerningsmand var stukket af fra stedet, og det lykkedes ikke politiet at få ham anholdt.
Den anholdte er en 44-årig mand fra Roskilde, der fortsat er i politiets varetægt. Politiets jurister vil tirsdag formiddag vurdere, om han skal fremstilles i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

Brand – Jyderup
2015-10-12 – Kl. 0128 blev anmeldt om brand på Nyvej. Det viste sig, at der var ild i en skraldespand, og branden blev meget hurtigt slukket med en pulverslukket. Ingen risiko for, at branden ville brede sig. Politiet kender ikke årsagen til, at skraldespanden pludselig brændte.

Brand – Tølløse, Holbæk
2015-10-09 – Kl. 0518 kørte politi og brandvæsen til Jernbanevej, hvor der stod sort røg ud fra en grillbar. Det antages at branden er opstået ved en kummefryser på stedet. Ilden havde kvalt sig selv, og der var således mest af alt tale om røgudvikling.

Gadeuorden – Holbæk
2015-10-09 – Kl. 0240 smed en 23-årig mand med en ukendt adresse en flaske efter en dørmand ved Harlekin. Flasken ramte heldigvis ikke dørmanden. Den 23-årige råbte og skreg efter dørmanden. Politiet blev tilkaldt, og den 23-årige blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og fik en bøde.

Spirituskørsel – Holbæk
2015-10-09 – Kl. 1530 anholdt politiet en 68-årig mand fra Gilleleje, der kørte i bil på Sasserupvej. Manden var påvirket af spiritus, og han fik derfor udtaget en blodprøve, før han igen blev løsladt.

Straksdom – Holbæk
2015-10-14 – En 44-årig mand fra Roskilde blev natten til tirsdag anholdt i forbindelse med indbrud på Bakkekammen i Holbæk. Det førte senere på dagen til en straksdom på 60 dages fængsel for indbruddet. Han blev løsladt efter retsmødet, og vil senere blive indkaldt til afsoning.

Tricktyveri – Mørkøv, Holbæk
2015-10-14 – To udenlandske damer og en udenlandsk mand kom ind på Statoil på Holbækvej kl. 1640.
De ville købe ni kartonner cigaretter, som ekspedienten lagde frem på disken. De to kvinder tog cigaretterne og gik ud til en bil, medens manden skulle betale med et kort, der blev afvist ved betalingen.
Han forlod dernæst forretningen, idet han sagde, at han ville hente et andet kort i bilen. Ekspedienten så dog ikke mere til kvinder, mand, bil eller cigaretter, idet man kørte fra stedet uden at betale.
Politiet undersøger nu sagen nærmere.

Indbrud i perioden
Bakkekammen, Holbæk
Lundemarksvej, Holbæk
Østergade, Tølløse