Holbæk blev en af vinderne, da regeringen i dag torsdag meddelte, hvilke kommuner der får nye statslige arbejdspladser. Tre institutioner med tilsammen 119 arbejdspladser skal fremover ligge i Holbæk Kommune.

De nye arbejdspladser vil være fordelt på:

Danmarks Evalueringsinstitut, der udforsker og udvikler kvaliteten af dagtilbud, skoler og uddannelser.

Danmarks Akkrediteringsinstitution, der arbejder for kvalitet og relevans af videregående uddannelser og uddannelsesinstitutioner.

Danida Fellowship Centre, der skaber international udvikling gennem forskning og læring.

Vækker glæde hos borgmesteren
”Det var med stor glæde, at jeg tog imod beskeden om de nye arbejdspladser. Det er et fantastisk skub til en i forvejen positiv udvikling, hvor vores erhvervsliv er i vækst og befolkningstallet stiger”, fortæller borgmester Søren Kjærsgaard.

Soeren-Kjaersgaard-4-dec-2013_150x225

Klar til at tage imod
Borgmesteren har forståelse for, at der kan være usikkerhed blandt de medarbejdere, der skal flytte til Holbæk.

”Det er naturligvis en omvæltning for dem, men vi ser frem til at tage imod de nye institutioner og ikke mindst deres medarbejdere. Vi vil gøre vores til, at alle falder godt til – som medarbejdere og forhåbentlig også som borgere og familier. Holbæk har meget at byde på for både voksne og børn, og vi glæder os til at byde alle velkommen”, udtaler borgmester Søren Kjærsgaard.

På nuværende tidspunkt ligger det ikke fast, hvornår de tre institutioner flytter, og hvor de skal have til huse, men borgmesteren peger på, at Kanalstræde og Jernbanevej midt i byen blandt andet er i spil.