Dagli’Brugsen Ugerløse inviterer til musikquiz i Fritidscentret.
Torsdag den 8. oktober kommer den populære musikquiz ”Tip et Hit” til Ugerløse. Det sker, når Karin og Klaus Strand-Holm, der blandt andet er kendt fra underholdningsbandet Klaus & Servants, udfordrer borgerne til at gætte med på hits fra flere årtier.

”Tip et Hit” er et populært underholdningskoncept, som ægteparret Karin og Klaus Strand-Holm turnerer med over hele landet. Klaus er orkesterleder i bandet Klaus & Servants, der trækker fulde huse, når de turnerer med hits og underholdning for folk i alle aldre.
Men torsdag den 8. oktober kl. 19.30 kommer Klaus uden sine tjenere til Ugerløse. Til gengæld har han sin hustru, Karin, med til en musikalsk aften i Ugerløse Fritidscenter på Hovedgaden 2. Her har Dagli’Brugsen i Ugerløse booket parret og er vært for en aften, hvor borgerne inviteres til at synge med og gætte på sange fra dengang mor var dreng og op til i dag.

Karin og Klaus Tip Et Hit

Selve konceptet med ”Tip et Hit” fandt Karin og jeg på, da jeg engang havde været med i TV-udsendelsen ”Hit med Sangen”. Det var sjovt og underholdende, især for os i panelet, men jeg fornemmede, at publikum ikke havde det så sjovt, som vi havde oppe i panelet. Så Karin og jeg har udviklet et koncept, hvor også publikum er med til at gætte, og hvor alle kan være med uden at være eksperter, fortæller Klaus Strand-Holm som optakt til arrangementet i Ugerløse.

Gennem et par timer får publikum testet både stemmebånd og hukommelse, mens Klaus Strand-Holm spiller og synger sig gennem en stribe hits og Karin stiller spørgsmål til publikum. Efter musikquizzen, der foregår ved hjælp af tipskuponer, spiller Klaus Strand-Holm nogle af sine egne sange som ”Herstedvester” og ”Bank Tre Gange”.
Der serveres kaffe og kage, mens stemmerne tælles op, så vinderne af quizzen kan findes.

Der er gratis entré for Dagli’Brugsens medlemmer, men alle er velkomne. Uddeler Jesper Hou oplyser, at hvis man ikke er medlem, koster det kun 100 kroner pr. person at deltage. Tilmelding foregår i butikken.

“Tip et Hit” understøtter fint den position, som Dagli’Brugs ønsker at have i lokalområdet.
De ser det som en naturlig opgave at bidrage til lokalsamfundets udvikling og sammenhængskraft. Og levende musik og underholdning er jo helt fantastisk til at bringe folk sammen, fortæller uddeler Jesper Hou, der glæder sig til en hyggelig aften.