Tirsdag d. 1. september kl. 19:00 kan du høre familievejleder Lola Jensen på Stestrup Fritidsgård. Hun vil her fortælle om, hvordan du kan få sundhed, idræt, bevægelse og madkultur ind i din hverdag med børn.

Alle forældre ønsker naturligvis deres børn det bedste, men det er dog ikke altid, at handlingen stemmer overens med intentionen. Stress, usikkerhed og dårlig samvittighed kan til tider være tilstedeværende følelser hos en forældre, og dermed overskygges de gode intentioner.

“Hvad betyder det for mit barn at se TV? Hvad tid skal de i seng? Hvad med måltidet, hun spiser ikke så meget? Hvordan taler man med børn om de sværeste emner? Hvad med legen og kammeraterne i institution eller skole? Hvad med gruppedannelse, hierarkier, roller, afvisning, udelukkelse, mobning? Hvordan gør man sit barn til en god kammerat? Hvordan giver man i det hele tager den dannelse til børn, der gør at de på sigt kan begå sig med andre etc.?”

Dette er blot nogle få af de spørgsmål, der følger med forældrerollen, og svarene til spørgsmålene kan ligeså være mange.

Familievejlederen Lola Jensen er kendt fra TV2’s Go’ Morgen Danmark, fordi hun om nogen er i stand til at give inspiration til mere og sikker handling i dagligdagen med børn og unge – og muligvis give et kvalificeret bud på nogle af ovenstående spørgsmål.

Flere fremhæver dog Lola Jensens evne, til at lade forældre forstå at de er gode nok, som et specielt positivt træk ved hendes foredrag.

Da det kan være utrolig svært at genfortælle aftenens ord og tanker til den anden part i forældrerollen, anbefales det at begge forældre møder op hvis muligt – jo flere jo bedre!

Skærmbillede 2015-08-27 kl. 17.31.46
Familievejleder Lola Jensen

Praktiske oplysninger:
Pris for deltagelse er 100 kr.
Adresse: Stestrupvej 41, Kirke Eskilstrup 4360.
Tirsdag d. 1. september kl. 19:00.