Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet 2015-07-22 til 2015-07-28.

Indbrudstyv overrasket – Barnekow Parken, Tølløse – Holbæk
2015-07-23 – Kl. 2354 slog en 17-årig pige fra Tølløse alarm via 112, da hun formentlig havde overrasket en indbrudstyv på sin bopæl. Da hun kom hjem, så hun en lyskegle inden døre og kunne konstatere, at både hoveddøren og døren til terrassen var åbne. Hun alarmerede politiet, som kort efter kunne konstatere, at gerningsmanden var flygtet uset fra stedet. Gerningsmanden havde formentlig skaffet sig adgang til huset via hoveddøren, men havde tilsyneladende ikke nået at stjæle noget.
Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket noget usædvanligt i området omkring anmeldelsestidspunktet. Kontakt politiet på tlf. 114.

Nabo overfaldet – Audebo – Holbæk
2015-07-28 – Kl. 2019 anmeldte en 65-årig mand fra Holbæk, at han netop var blevet overfaldet af en nabo, der var gået tilbage til sin egen bopæl. Politiet besøgte den 65-årge, der var chokeret, og som havde fået et knytnæveslag i ansigtet og et spark i brystet, da han faldt omkuld sammen med den aggressive nabo. Den 65-årige var beskyldt for at have lukket for varmen hos naboen, som i flere omgange blev afvist med oplysning om, at den 65-årige ikke var ejer af den ejendom, hvor naboen boede, og dermed ikke ansvarlig for den manglende varme. Til sidste overfaldt naboen uden yderligere varsel den 65-årige. På naboens bopæl traf politiet en 40-årig mand fra Holbæk, der havde skader på sine hænder efter overfaldet på den 65-årige. Overfaldsmanden blev anholdt og sigtet for vold mod den 65-årige, men løsladt efter endt sagsbehandling. Den sigtede kan forvente at blive indkaldt til et retsmøde, når sagen skal afgøres.

Spirituskørsel – Hovedgaden, Regstrup – Holbæk
2015-07-22 – Kl. 1614 anholdt og sigtede politiet en 31-årig mand fra Regstrup for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.

Spirituskørsel / kørsel i frakendelsestiden – bil beslaglagt – Skovvejen, Nr. Jernløse, Holbæk
2015-07-23 – Kl. 2245 anholdt og sigtede politiet en 37-årig mand fra Tølløse for både spirituskørsel og kørsel i frakendelsestiden i en personbil. Politiet standsede bilen, fordi føreren kørte usikkert ad Skovvejen i østlig retning. Den 37-årige deltog i en alkometertest og fik efterfølgende udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Da politiet med baggrund i den foretagne alkometertest forventer, at analysen af blodprøve vil vise et resultat på over 2,0 promille alkohol i den 37-åriges blod, beslaglagde politiet hans personbil med henblik på senere konfiskation. Reglerne i færdselsloven giver politiet hjemmel til at beslaglægge bilen allerede ved første sigtelse for spirituskørsel, såfremt alkoholpromillen i blodet forventes at overstige 2,0 promille. Den 37-årige vil således blive indkaldt til et retsmøde, når straffesagen og spørgsmålet om endelig konfiskation af bilen skal afgøres.

Uorden / hærværk – Kalundborgvej, Holbæk
2015-07-22 – Kl. 0449 anmeldte en lokal borger, at han kunne høre nogle knuse noget i Strandparken – formentlig omkring toiletbygningen. Senere modtog politiet en anmeldelse om, at der måske var ild i nogle bænke i området. En patrulje kørte til stedet og kunne konstatere, at to toiletter var blevet ødelagt, og at skraldespande og bænke bar præg af at være forsøgt brændt af. Politiet betragter sagen som hærværk og leder efter et par mænd, som ifølge et vidne var set i området, men som havde forladt stedet inden politiets ankomst. De blev beskrevet som ca. 180 cm høje, og den ene var iført en sort jakke og grå joggingbukser.
Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket personer i området i de sene nattetimer. Kontakt politiet på tlf. 114.

Indbrud i perioden
Barnekow Parken, Tølløse
Faurbjergvej, Tuse Næs, Holbæk
Hovedgaden, Regstrup
Ladegårdsalleen, Holbæk
Munkholmvej, Holbæk
Tømmerupvej, Kongsdal, Mørkøv